Kurşun Levha
Üretim & Satış & Teknik Destek

Yüksek Saflıkta Külçe Kurşundan Üretilen Kurşun Levhalarımız, Radyasyon Yalıtımı Amacıyla Kullanıma Uygundur. Teknik Şartnamelere Uygun Üretim ve Lisans Garantisi
Kurşun Levha İletişim

Kurşun Tuğla
Üretim & Satış & Teknik Destek

Antimonlu Kurşun Tuğlalar, Presli Olarak Üretilir. Geçme Şekilde Ürettiğimiz Kurşun Tuğlalara %2 Antimon Katarak Sertliğini ve Dayanımını Arttırıyoruz.
Kurşun Tuğla İletişim

Kurşun Kaplama
Teknik Destek

Uygulama Hizmeti
Kurşun Kaplama İletişim

Avrupa Birliği Akreditasyonu
Firmamız Radyasyon Güvenliği Alanında 80080251 Belge Numarası İle Avrupa Birliği Yetkili Kurumlar Tarafından Lisanslandırılmıştır.

Kurşun Levha

Uluslararası Markamız ve Kurumsal Yapımızla Özel ve Kamu Olmak Üzere Doğrudan Temin ve Bayilerimiz Aracılığı İle 42 Ülkede Ürünlerimize Hızlı Şekilde Ulaşabilirsiniz.

Yüksek Saflık

Yüksek Saflıkta Kurşun Kullanımı, Radyasyon Yalıtım Uygulamaları İçin Uluslararası Bir Standarttır. Ülkemizde Denetimleri NDK Tarafından Yapılmaktadır.

Projelerinizde Kullanacağınız Yüksek Saflıkta Kurşun Levhalar İle Lisanslama Aşamanızı Sorunsuz Olarak Tamamlamanız Gerekmektedir.

Proje Desteği

İhtiyacınız Olan Ürünlerin Projelendirmesini ve Teknik Hesaplamasını Yapmaktayız.

Teknik Destek

Radyasyon Güvenliği Alanında Firmamız AB Tarafından Akreditasyonlu ve Proje Bazında Üretim Yapmak, Teknik Destek Vermekte Yetkilendirilmiştir.

Sipariş Takibi

Siparişlerinizi Online Olarak Takip Edebilirsiniz.

Üretim ve Satış

Yerinde ve Yerine Teslimat

Yurtdışı Satış

Ürünlerimizi Kendi Ülkenizde Olan Bayilerimizden Temin Edebilirsiniz.

Uygulama

Müşteri Talebi Olması Durumunda, Uygulamalarınız İçin Usta ve Teknik Ekip Yönlendirmekteyiz.

Hızlı Tedarik, Kurumsal Çözümler.

48

Yıllık Tecrübe

1000

+Tamamlanmış Proje

99

%

Müşteri Memnuniyeti

Kurşun Levha

Kurşun Levha Radyasyon Yalıtımı, Su Yalıtımı, Mimari ve Birçok Farklı Alanda Kullanılır. Kurşun Levhalarımız Yüksek Saflıkta ve Radyasyon Güvenliği Yönetmeliklerine Uygun Olarak Üretilmektedir. Kurşun Levhalarımız TSE ve CE Kalite Standartlarına Sahiptir. Röntgen Odalarının Zırhlamasında Kullanılacak Kurşun Levhalar NDK Kalite Standartlarına Sahip Olmalıdır. Zırhlama Hesaplamaları Santimetre Küp Başına 11,34 gr Olarak Hesaplanmıştır. Bu Oran Saf Kurşun Levha Analizine Orantılıdır.

İSTANBUL KURŞUN SAN. A.Ş.